Banner 980x90

 Valsts robežsardzes koledžas kadeti uzvar RTA foto orientēšanās sacensībās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 25.maijā Valsts robežsardzes koledžas (VRK) Trešās mācību rotas kadeti piedalījās Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rīkotajās foto orientēšanās sacensībās "Kroka 2016".

Kā pilsētas nformācijas portālu rezekne24.lv informē VRK Trešās mācību rotas kadets Māris Kārkliņš, sacensības rīkotas ar mērķi veicināt veselīgu dzīvesveidu un stiprināt sadarbību starp mācību iestādēm, kā arī tuvāk iepazīstināt dalībniekus ar Rēzeknes pilsētas teritorijā esošajiem uzņēmumiem un iestādēm.

Valsts robežsardzes koledžas Trešās mācību rotas kadeti sacensībām pieteica trīs komandas:

"Zaļie zirnīši" (Valērijs Sprukts, Vladimirs Šersts, Vjačeslavs Gedroics, Alise Jevstigņejeva, Sanita Beļķeviča);

"Ananāsa bērni" (Oļegs Ignatjevs, Ilga Dubovska, Maksims Markovs, Anželika Kirilova, Natālija Preobraženska);

"Street fighters" (Rolands Smiķersts, Olga Pavārniece, Vjačeslavs Višņakovs, Pāvels Bulanovs, Māris Juška).

Kopumā piecu komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Valsts robežsardzes koledžas pārstāvētā komanda "Street fighters", otrajā vietā aiz sevis atstājot Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmijas komandu, savukārt trešo vietu ieņēma otrā Valsts robežsardzes koledžas komanda "Zaļie zirnīši". Komanda "Ananāsa bērni" sacensības pabeidza ceturtajā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)