Banner 980x90

Vieglatlētei Latiševai-Čudarei piešķir "Rēzeknes Goda pilsones" titulu

Daugavpils, 21.nov., LETA. Par sevišķiem nopelniem pilsētas labā vieglatlētei Guntai Latiševai-Čudarei piešķirts pašvaldības augstākais apbalvojums - "Rēzeknes Goda pilsones" tituls, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Latiševa-Čudare šogad kļuva par Eiropas čempioni 400 metru distancē U-23 vecuma grupā, ieguva sudraba medaļu 200 metru distancē Universiādē, kā arī ierindojoties 14.vietā Pasaules čempionātā 400 metru distancē, uzrādot labāko rezultātu Eiropas sportistu konkurencē.

Kā apbalvojuma piešķiršanu skaidro pašvaldībā, Latiševa-Čudare aktīvi piedalās dažādos sportiskos pasākumos Rēzeknē, tai skaitā Olimpiskajā dienā, skrējienā "Ieelpo Rēzekni" 18.novembrī un Rēzeknes pusmaratonā, tādējādi motivējot jauniešus nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un izvēlēties veselīgu dzīvesveidu.

Saskaņā ar balvas nolikumu Latiševai-Čudarei piešķirta arī 500 eiro naudas balva.

Goda raksti un 150 eiro naudas balvas svinīgajā valsts svētkiem veltītajā pasākumā šogad tika pasniegti Rēzeknes slimnīcas ilggadējam darbiniekam, terapeitam, kardiologam Grigorijam Kovaļevskim un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona brigādes Rēzeknes daļas komandierim Viktoram Ščavinskim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)