Banner 980x90

"Vienotība" tomēr neizslēdz Vidiņu

Visticamāk, "Vienotības" biedra Jura Vidiņa negaidītā publicitāte likusi partijai šovakar iesaldēt lēmumu par viņa izslēgšanu. Tagad atbrīvošanās no Vidiņa vairs neesot partijas politiskās darba kārtības jautājums.

Toties ir kāds cits biedrs, kuru par neslavas celšanu partijai Ētikas komisija rosina izslēgt. Tas ir Jānis Egliņš, kurš publiski kritizēja partijā notiekošo arī Panorāmas ēterā.

Plašāk skatieties LTV ziņu dienesta sagatavotajā sižetā. 

Rezekne24.lv jau vēstīja, ka "Vienotības" valde pagaidām neskatīs jautājumu par Jura Vidiņa iespējamo izslēgšanu no partijas.

Tāpat Rezekne24.lv jau vēstīja, ka "Vienotības" Rēzeknes nodaļas biedri grib panākt politiskā spēka Viļānu novada nodaļas vadītāja Jura Vidiņa izslēgšanu no partijas par viņa izteikumiem un rīcību saistībā ar iespējamo balsu pirkšanu Latgalē Saeimas vēlēšanās par labu deputātam Dzintaram Zaķim, jo tas esot grāvis partijas prestižu, piektdien, 6.februārī, ziņo Latvijas Radio.

Rezekne24.lv jau vēstīja, ka partijas "Vienotības" Ētikas komisija neesot pieņēmusi lēmumu par Viļānu novada nodaļas vadītāju Juri Vidiņu.

Rezekne24.lv jau vēstīja, ka lēmuma par Vidiņa izslēgšanu no "Vienotības" nav.

Tāpat Rezekne24.lv jau vēstīja, ka Partijas "Vienotības" Ētikas komisijas viens no locekļiem - Jānis Egliņš sociālajos medijos ir paziņojis par savu lēmumu izstāties no komisijas.

Kā iemeslu Egliņš min ētikas komisijas lēmumu vērtēt Jura Vidiņa izslēgšanu no partijas.

Tāpat Rezekne24.lv jau vēstīja, ka "Vienotības" valde nolēmusi uzklausīt Viļānu novada nodaļas vadītāju Juri Vidiņu, pirms pieņemt lēmumu par viņa izslēgšanu no partijas.

Rezekne24.lv jau vēstīja, ka partijas "Vienotība" Viļānu novada nodaļas vadītājs Juris Vidiņš domā, ka viņu izslēgs no partijas, taču tas varot kļūt par kritisku punktu pašai "Vienotībai", kuras rindās var briest partijas biedru neapmierinātība.

Tāpat Rezekne24.lv jau vēstīja, ka "Vienotības" valde pagaidām neskatīs jautājumu par Jura Vidiņa iespējamo izslēgšanu no partijas. 

"Jura Vidiņa darbības izvērtēšana partijā "Vienotība" nav Latvijas šī brīža politiskās dienaskārtības jautājums, norāda "Vienotības" valde, lemjot pašlaik neskatīt Ētikas komisijas virzīto jautājumu par Vidiņa darbības vērtēšanu un "iesaldējot" šī jautājuma tālāku risināšanu," teikts politiskā spēka paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)