Banner 980x90

Viļānos tirdziņā "Orūdu svātki" pulcēsies meistari, kolekcionāri un antikvariāta tirgotāji

Daugavpils, 11.apr., LETA. Viļānu ikmēneša gadatirgus laikā, 14.maijā, tirdziņam "Orūdu svātki" īpaši atvēlētā vietā Lauku ielā pulcēsies meistari, kolekcionāri, restauratori, retro pērļu cienītāji, antikvariāta un lietoto sadzīves priekšmetu, mēbeļu un apģērbu tirgotāji un citi interesenti.

Kā aģentūru LETA informēja Viļānu novada pašvaldībā, tirgus dienā Viļānos sabrauks simtiem cilvēku no visas Latvijas, lai atrastu to, ko ir sarežģīti nopirkt tagad visiem tik ierastajās iepirkšanās vietās, kā arī lai iegādātos kādu iecienītu gardumu pie tirgotājiem ar garākajām rindām.

Tirgus "Orūdu svātki" ir viens no tiem pasākumiem, kas patīkamo apvieno ar lietderīgo. Piemēram, arhitekts un restaurators Pēteris Blūms pasākuma gaitā dalīsies savā pieredzē divās lekcijās: plkst.11 "Ludzas sinagogas restaurācija" un plkst.13 "Vecas koka mājas un kā ar tām sadzīvot".

Pieteikties meistaru tirdziņam "Orūdu svātki" var līdz 20.aprīlim. Īpaši gaidīti pasākumā tiek tie meistari, kas var piedalīties pasākumā ar radošajām darbnīcām.

Jau gadu desmitiem ilgi tieši maija tirgus Viļānos ik gadu pulcē vislielāko dalībnieku skaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)