Banner 980x90

Ekonomikas un pārvaldības fakultātes ERASMUS+ studenti piedalās starptautiskajā konferencē Lietuvā

22. martā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Ekonomikas un pārvaldības fakultātes ERASMUS+ studentes Claudia Spanka (Worms Universitāte, Vācija), Diane Viaud un Charlotte Leray (Nantes Universitāte, Francija), Aysegul Yalcin (Pamukkales Universitāte, Turcija) kopā ar lektori Dainu Znotiņu devās uz Kauņas kolēģiju (Kauno Kolegija University of Applied Sciences) Lietuvā, lai piedalītos studentu zinātniski-praktiskajā konferencē "Biznesa jautājumi nākotnes speciālistu skatījumā 2017" (Students’ Scientific-Practical Conference "Business Issues from the Future Specialists’ Point of View 2017"), informē RTA Ekonomikas un pārvaldības fakultātes lektore Daina Znotiņa.

Studentes konferencē prezentēja pētījumu rezultātus par tēmām: "Medicīnas tūrisma iespējas un tālākās attīstības tendences Latvijā ar uzsvaru uz Vācijas tirgu" ("Opportunities and Future Development of Medical Tourism in Latvia with Focus on the German Source Market"), "Eiropas patērētājs: mīts vai realitāte" ("European Consumer: Fiction or Reality") un "Ēdināšanas pakalpojumu mijiedarbība: Lietuva – Turcija – Latvija" ("Food Service Interaction: Lithuania – Turkey – Latvia").

Konferences dalībnieces atzīst, ka tā bija lieliska iespēja prezentēt savus pētījumu rezultātus plašākai sabiedrībai starptautiskā vidē, konferences laikā gūti pozitīvi iespaidi un jauna pieredze, kas ir kā stimuls turpināt iesāktos pētījumus un piedalīties arī citās konferencēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)