Banner 980x90

RTA mācībspēkiem pasniedza Goda rakstus par sniegto ieguldījumu robežsardzes attīstībā

Trešdien, 16.novembrī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) notika Latvijas Republikas proklamēšanas 98.gadadienai veltīts pasākums, kura laikā Valsts robežsardzes koledžas direktors pulkvedis Arvīds Liepiņš par sniegto ieguldījumu robežsardzes attīstībā pasniedza Goda rakstus RTA darbiniekiem – Edmundam Teirumniekam, Ilutai Arbidānai, Viktorijai Pokulei un Dainai Znotiņai.

Valsts robežsardzes apbalvojuma zīme "Par nopelniem Valsts robežsardzes attīstībā" tika piešķirta Viktorijai Pokulei, kura ir studiju programmas "Stratēģiskā robežu pārvaldība" direktore Latvijā. RTA rektors Edmunds Teirumnieks un Satversmes sapulces vadītājs Jānis Dzerviniks sveica klātesošos un pasniedza Atzinības rakstus RTA mācībspēkiem un darbiniekiem, pateicoties par viņu sasniegumiem un īstenotajām idejām, sniedzot ieguldījumu akadēmijas izaugsmē.

Svinīgā pasākuma laikā tika pasniegts doktora diploms RTA doktora studiju programmas "Pedagoģija" absolventei Jeļenai Laškovai, kura septembrī ieguva pedagoģijas zinātņu doktora grādu pedagoģijā, pieaugušo pedagoģijas apakšnozarē. Aktīvākos, zinošākos un atbildīgākos katras fakultātes studentus sveica arī Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāne Iveta Mietule, Izglītības, valodu un dizaina fakultātes dekāne Mārīte Rozenfelde un Inženieru fakultātes dekāne Ērika Teirumnieka. Studējošo padomes vārdā studentus Valsts svētkos un Starptautiskajā studentu dienā, kas tiek svinēta 17.novembrī, sveica padomes vadītāja Elīna Zujāne. Pasākuma apmeklētājus ar dejām priecēja deju kopa "Dziga" un īpašu noskaņu radīja jauktais koris "Sonitum", izpildot patriotiskas dziesmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)