Banner 980x90

RTA noslēdza sadarbības līgumu ar Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolu

Ceturtdien, 15.decembrī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) rektors Edmunds Teirumnieks un studiju un zinātņu prorektora p.i. Angelika Juško – Štekele viesojās Rēzeknes Mākslas namā, kur tikās ar Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas direktoru Osvaldu Zvejsalnieku. 

Tikšanās laikā abas puses apsprieda turpmāko sadarbību izglītības un pētniecības jomā. Informācijas apmaiņas rezultātā tika noslēgts un parakstīts sadarbības līgums. Līgums paredz vietējo, nacionālo un starptautiskas nozīmes konferenču un pasākumu organizēšanu, sadarbību restaurācijas un kultūrmantojuma, tradicionālās mākslas un kultūras mantojuma projektu un pētījumu jomā

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)