Banner 980x90

RTA teātris "ĶerRA" savus sapņus izdzīvos izrādē "Bunkurs"

Sestdien, 18.martā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) studentu teātris "ĶerRA" piedalīsies Studentu teātra dienās. Teātra skati vērtēs profesionāla žūrija. 

Šī gada tēma ir "Sapņi", un savus sapņus teātris "Ķerra" dosies izdzīvot ar režisores Lienes Narcis izrādi "Bunkurs". "Izrāde "Bunkurs" ir par mūsu domām un sapņu plašumu brīžos, kad fiziski esam ierobežoti, apspiesti, iebaidīti. Neviens nevar mums liegt sapņot. Reizēm tas, kam mēs ļoti ticam, ar visu būtību neapzināti aizved mūs pie sapņa īstenošanās... Izrādes moto ir – "Sapnis izplešas bezgalības laiktelpā pat visšaurākajās vietās". Jāpiebilst, ka šajā izrādē tiek izspēlēti tieši sievietes sapņi.

Nepārtrauktā cīņa par palikšanu komforta zonā un drosmi izlauzties laukā no tās," stāsta izrādes režisore Liene Narcis. "Šī gada Studentu teātra dienu tematika uzdod mums jautājumu: "Kas ir jūsu teātra sapnis?". Teātra "ĶerRA" sapnis ir vienmēr kāpt uz skatuves ar cerībām un nokāpt no tās ar gandarījumu. Pastāvīgie dalībnieki ir mūsu balsts. Jaunie aktieri nes jaunas vēsmas un neļauj mums palikt uz vietas. Kā vienmēr, arī šogad vēlamies īstenot drosmīgas idejas!"

Pagājušajā gadā Studentu teātra dienās RTA studentu teātris "ĶerRA" ieguva galveno balvu – "Ceļojošo āksta cepuri" – ar Lienes Narcis izrādi "Robežas". "Šogad pārkāpsim robežas un dosimies uz jauniem apvāršņiem. Ceram nodot balvu teātra kolektīvam, kas šogad pārsteigs mūs ar savu meistarību, ideju un tēlojumu. Joprojām jūtamies lepni par paveikto!" saka Liene Narcis.

Izrādē piedalās: Linda Pastare, Sintija Kaļva, Lāsma Bramane, Diāna Drozdova, Diāna Mežajeva, Linda Logina, Linda Nemo, Anna Annuža, Iļja Lobanovs. 18. martā plkst. 15.00 izrādi "Bunkurs" varēs redzēt Rīgā, RTU, Kaļķu iela 1, Mazajā zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)