Banner 980x90

Aicina pieteikties Ziemassvētku tirdziņam Rēzeknē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tradicionāli decembrī Rēzeknes Festivāla parkā tiks izveidots Ziemassvētku ciematiņš, kur varēs satikt gan Ziemassvētku vecīti un rūķus, gan iegādāties siltas dāvanas un gardumus tirdziņā. Pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Maija Upeniece, pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" reklāmas speciāliste

Ziemassvētku tirdziņš Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) no plkst.15.00 līdz  19.00 darbosies 13.decembrī, kad tiks iedegta pilsētas galvenā egle, īsi pirms Ziemsvētkiem – 21., 22. un 23.decembrī, un svētkos – 25., 26 un 27.decembrī.

Ziemassvētku tirdziņam pašvaldības aģentūra aicina pieteikties līdz 10.decembrim.

Tālrunis 26332249 (Gunta Grabuste), e-pasts: gunta.grabuste@rezekne.lv  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)