Banner 980x90

Ar izrādi "Astoņos pie šķirsta" atklās Rēzeknes Tautas teātra 59.sezonu

Rīga, 4.sept., LETA. Šodien Rēzeknes Tautas teātris uzsāks savu 59.sezonu un aicina skatītājus uz izrādi ģimenei "Astoņos pie šķirsta", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrā.

Izrādes sākums plkst.18 plānots Rēzeknes kultūras namā.

Tūrisma centrā norādīja, ka šī gada plūdi Latgalē atkal ir aktualizējuši jautājumu par pasaules plūdiem - kāpēc Dievs tos uzsūtījis? Rēzeknes Tautas teātris aicina iedziļināties Bībeles stāstā no neparasta skatpunkta. Ulriha Hūba luga "Astoņos pie šķirsta" rosina domāt gan bērnus, gan pieaugušos, un mērķtiecīgi vilina ārā no ierastajiem spriedumu rāmjiem, piedāvājot neparastu ceļojumu Noasa šķirstā.

Luga stāsta par to, kā trīs pingvīni draudzējas, bet nemitīgi strīdas, līdz pienāk brīdis glābties no plūdiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)