Banner 980x90

Ar "Rēzeknieša karti" atlaides varēs saņemt arī SPA pakalpojumiem

Daugavpils, 4.dec., LETA. Rēzeknes pilsētas dome un SIA "Resento" noslēgušas līgumu, kas ļaus "Rēzeknes kartes" īpašniekiem izmantot SPA centra Atbrīvošanas alejā 163 pakalpojumus ar īpašām atlaidēm, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Saskaņā ar vienošanos, uzrādot "Rēzeknieša karti", "Resento SPA" apmeklētāji varēs iznomāt telpas ar 10% atlaidi, kā arī saņemt 35% atlaidi SPA kompleksa ikdienas apmeklējumiem.

"Rēzeknieša kartes" īpašnieki atvieglojumus 10% līdz 35% apmērā patlaban var saņemt arī par pirkumiem AS "Rebir" veikalā Viļakas ielā 4, "Ūdens Akadēmijas" veikalos visā Latvijā, dizaina centrā "Zeize" Dārzu ielā 30, fotosalonā "DekoPrint" Atbrīvošanas alejā 112, picērijā "LaPizza" Dārzu ielā 23, "Konditorijā" Pulkveža Brieža ielā 28b, metāla durvīm "Baltic Doors Systems" veikalā Latgales ielā 50, pirkumiem būvmateriālu un saimniecības preču veikalā SIA "Dako" Jupatovkas ielā 11.

Tāpat atlaides var saņemt auto rezerves daļām un auto kosmētikai "Valters & GR" autocentrā, SIA "LDMC" drošības sistēmas montāžai, iestiepto (franču) griestu iegādei un montāžai veikalā "klimatON", riepu montāžai un balansēšanai autoservisā "Bi-Lans", uzņēmuma dibināšanas un grāmatvedības dokumentu apkalpošanā grāmatvedības pakalpojumu birojā "Evis LTD",, Olimpiskā centra " Rēzekne" peldbaseinā, uz Latgales vēstniecības "Gors" organizētajiem pasākumiem, kā arī "Vision Express Baltija" optikas salonā Latgales ielā 17.

"Rēzeknieša kartes" Rēzeknē sāka darboties no 1.aprīļa. Patlaban ir izsniegti vairāk nekā 16 000 šādu karšu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)