Banner 980x90

ARPC "Zeimuļs" aicina svinēt Tēva dienu kopā

Publicitātes foto/ Foto: Rezekne.lv
Publicitātes foto/ Foto: Rezekne.lv
Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" aicina visus interesentus uz Tēva dienai veltītu pasākumu, kas notiks trešdien, 14.septembrī plkst.17.00 pie Pilskalna.

Kā pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes novada pašvaldībā, šajā dienā tēviem un visiem viesiem būs iespēja Valsts robežsardzes koledžas darbinieku un ARPC "Zeimuļs" pedagogu un brīvprātīgo vadībā izmēģināt spēkus svarcelšanā, piedalīties roku spēkošanās sacensībās un šautriņu mešanā, kā arī aizraujošās aktivitātēs ar spēļu izpletni.

Bērniem būs lieliska iespēja kopā ar tēviem izveidot "Super Heroes" maskas un  iejusties mīļāko supervaroņu lomās. Šai dienā tētus sagaida arī kulinārs izaicinājums – kopīgi ar bērniem gatavot īstu Tēva dienas zupu. Bērniem būs iespēja pašu rokām izgatavot dāvanas saviem tētiem, kopā piedalīties konkursos, sportiskās un citās aktivitātēs. Darbosies foto stūrītis. Notiks arī tētiem veltītas fotosienas atklāšana.

Lietus gadījumā pasākums notiks ARPC aktu zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)