Banner 980x90

Ārstnieciskā vingrošana palīdz Jums būt veseliem jau laikus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai veselā miesā patiesi būtu vesels gars, ikvienam būtu par sevi jārūpējas neatkarīgi no vecuma – jāievēro veselīga diēta, jāvingro un jānodarbojas ar citām sportiskām aktivitātēm. Arī ārstnieciskā vingrošana ir piemērota ikviena vecuma cilvēkiem, turklāt, ļoti ieteicama tā ir vecākiem cilvēkiem, jo aizkavē novecošanu un uzlabo visu orgānu sistēmu darbību. Tā lieliski uzlabo asinsrites, elpošanas un gremošanas orgānu darbību, kā arī stimulē centrālo nervu sistēmu.

Ārstnieciskā vingrošana palīdz:
- atjaunot un uzlabot kustību kvalitāti;
- atbrīvot saspringtos muskuļus, saites vai fascijas;
- kustināt locītavas;
- palielināt elpošanas kapacitāti;
- nostabilizēt līdzsvaru un koordināciju;
- atjaunot un saglabāt muskuļu spēku, lokanību un izturību;
- relaksēties un daudz ko citu.

Ārstnieciskā vingrošana ir viena no fizioterapijas jeb kustību terapijas metodēm, kas sekmīgi ārstē slimības, kas saistītas ar kustību traucējumiem, kaulu, muskuļu, locītavu un saišu problēmām. Tā palīdz samazināt sāpes, ļauj kustēties un vienkārši justies labāk dodoties ikdienas gaitās.

Ārstnieciskā vingrošana veselības centrā "Baltezers" ļauj uzlabot Jūsu pašsajūtu
Veselības centrs "Baltezers" ir medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumu sniedzējs ar 16 gadu pieredzi. Tajā strādā vien profesionāli un kvalificēti darbinieki, lai spētu klientiem nodrošināt visaugstākās kvalitātes palīdzību. Turklāt viesnīcas "Baltvilla" kompleksā ikviena klienta ērtībām ir pieejama arī viesnīca, restorāns un SPA centrs.

Veselības centrā "Baltezers" zinošu fizioterapeitu vadībā vingrošanas nodarbības notiek gan individuāli, gan grupās. Galvenokārt tās koncentrējas uz mugurkaula muskuļu korsetes nostiprināšanu gan tiem, kas jau saskārušies ar muguras problēmām, gan tiem, kas vēlas nodarbības apmeklēt profilaksei, lai no problēmām izvairītos nākotnē. Apmeklējot koriģējošas nodarbības, iespējams samazināt vai novērst dažādas ķermeņa deformācijas kā, piemēram, nepareizu stāju, kas ir būtisks veselības problēmu norādītājs.

"Baltezers" piedāvā šādas individuālas un grupu nodarbības:
- pilates;
- aerobika;
- joga iesācējiem;
- vingrošana topošajām māmiņām;
- vingrošana māmiņām ar zīdaini;
- nodarbība "Vesela mugura";
- cīņas aerobika.

Nodarbībās tiek iekļauti dažādi spēka, stiepšanās un līdzsvara vingrojumi, kā arī dziļās muskulatūras treniņš, lai nostabilizētu mugurkaulu un fiksētu cilvēka skeletu. Nodarbībās neiesaka piedalīties cilvēkiem ar kuņģa, žultspūšļa un citu vēdera iekšējo orgānu slimībām, kā arī hipertensiju.

Apmeklējiet veselības centra "Baltezers" tiešsaistes vietni baltvilla.lv, lai sīkāk iepazītos ar rehabilitācijas centra piedāvājumu un nodarbību specifiku. Rūpējieties par savu labsajūtu un piesakieties nodarbībām jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)