Banner 980x90

Auto ķīla kredītam

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Daudzi cilvēki ir saskārušies ar situāciju, kad īsā laika posmā ir jāatrod prāva naudas summa steidzamiem maksājumiem vai pirkumiem. Iespējamu risinājumu ir daudz, un viens no variantiem, ko vērts aplūkot, ir kredīts pret auto ķīlu. Tā ir iespēja ātri iegūt savā rīcībā nepieciešamo naudas summu. Ja parastie patēriņa kredīti ir pārāk mazi, lai palīdzētu Jums atrisināt finansiālās grūtības, tad apsveriet iespēju izmantot savu auto kā ķīlu un saņemt līdz pat 90% tā vērtības.

Kur vērsties pēc aizdevuma?
Kredīts pret auto ķīlu ir pieejams dažādās kredītiestādēs. Uzņēmumi, kas to piedāvā, darbojas līdzīgi kā ātro kredītu sniedzēji. To darbības principi ir ātrums, vienkāršums un drošums. Tie ir sava veida auto lombardi, kas strādā internetā. Lai atrastu uzticamu aizdevēju, pirms pieteikuma nosūtīšanas izpētiet uzņēmuma mājaslapu. Īpaši pievērsiet uzmanību tam, cik daudz auto lombards stāsta par sevi un vai tas norāda kontaktinformāciju. 

Šādu kredīta veidu ir iespējams noformēt arī dažās bankās, bet tas nav pieprasītākais banku pakalpojums, un tāpēc nosacījumi var būt ne sevišķi izdevīgi klientiem.

Kā noformēt kredītu?
Ja esat izvēlējies privātu kredīta sniedzēju, turpmāko darbību soļi ir šādi:
- piesakieties kredītam uzņēmuma mājaslapā un samaksājiet reģistrācijas maksu (parasti tā ir simboliska summa);
- sagaidiet lēmumu un dodieties uz uzņēmuma filiāli parakstīt līgumu;
- noformējiet CSDD pilnvaru uz aizdevēja vārda un saņemiet naudu savā bankas kontā.

Kādas ir priekšrocības, ieķīlājot auto?
- Ja Jūs nodrošināt aizdevumu ar ķīlu, Jūs viennozīmīgi pasakāt aizdevējam, ka viņš ne ar ko neriskē. Tāpēc iegūt kredītu pret auto ķīlu ir vienkāršāk nekā parastu aizdevumu. Ieķīlājot vērtīgu lietu, Jūs garantējat kredīta atmaksu, un aizdevējs Jums uzticas.
- Piesakoties kredītam pret auto ķīlu, Jūs iegūstat iespēju ātri saņemt patiešām lielu naudas summu. Neviens patēriņa kredīts nav tik liels kā kredīts, ko izsniedz pret automašīnas ķīlu. Tāpēc daudzi cilvēki, kuri ir nonākuši finansiālās grūtībās, izvēlas izmantot savu īpašumu kā palīdzības rīku. 
- Ja Jums ir kredīts pret auto ķīlu, tas nenozīmē, ka Jums būs jāpārsēžas uz sabiedrisko transportu. Lielākā aizdevēju daļa saprot, ka personīgais transports ir neaizvietojams palīgs ikdienas gaitās un ka cilvēks vēlas to paturēt sev. Tāpēc ieķīlātais auto paliks Jūsu rīcībā, nevis tiks nogādāts stāvvietā. Taču esat uzmanīgs un rūpīgi izlasiet aizdevuma nosacījumus – ne visi aizdevēji garantē, ka varēsiet turpināt braukt ar ieķīlāto automašīnu!

Kredīts pret auto ķīlu kā jebkurš kredīts ir domāts cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem un spēju racionāli plānot savus tēriņus. Ja esat nonācis pēkšņās naudas grūtībās un vēlaties ātri iegūt savā rīcībā lielu naudas summu, tad varbūt auto ieķīlāšana ir tas, kas Jums vajadzīgs. Ieķīlājiet auto apdomīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)