Banner 980x90

Autoceļa Rēzeknes ceļa posmu Vērēmu pagastā par 529 000 eiro pārbūvēs SIA "Lemminkainen Latvija"

Daugavpils, 25.okt., LETA. Autoceļa Rēzekne - Meļņova - Skudras posmu Rēzeknes novada Vērēmu pagastā par 529 968 eiro pārbūvēs SIA "Lemminkainen Latvija", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Pārbūvējamā autoceļa posma garums ir 1,58 kilometri, būvdarbi paredzēti projektā "Industriālo teritoriju tīklojuma izveide uzņēmējdarbības veicināšanai Rēzeknes pilsētas, Rēzeknes un Viļānu novados".

Konkursu par tiesībām veikt autoceļa Rēzekne - Meļņova - Skudras posma pārbūvi izsludināja Rēzeknes novada pašvaldība. Piedāvājumus tam iesniedza pieci pretendenti.

SIA "Lemminkainen Latvija" apgrozījums pērn bija 14 920 301 eiro, bet peļņa 15 966 eiro. Uzņēmumā bija nodarbināti 118 cilvēki.

SIA "Lemminkainen Latvija" īpašnieks ir "Lemminkainen infra Oy" (Somija).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)