Banner 980x90

Bartaševičs piedalīsies LRAA biedru kopsapulcē

Foto no Rēzeknes pilsētas domes arhīva
Foto no Rēzeknes pilsētas domes arhīva

Piektdien, 8.janvārī Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs piedalīsies Latgales reģiona attīstības aģentūras (LRAA) biedru kopsapulcē, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kopsapulcē tiks apspriesti jautājumi par Latgales reģiona dalību tūrisma izstādēs 2016.gadā un par LRAA darbības virzieniem, štatiem, biedru naudām un finansējuma plānu 2016.gadam. Pēc LRAA biedru kopsapulces notiks Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes sēde.

Rēzeknes pilsētas pašvaldības biedru nauda šogad paredzēta 3444 eiro apmērā, savukārt līdzfinansējums Latgales reģiona dalībai tūrisma izstādēs un tūrisma koordinācijas nodaļas funkcionēšanai 2016.gadā plānots pagājušā gada apmērā – 7000 eiro, bet mērķfinansējums reģionālās nozīmes projektu izstrādei 2016.gadā – 2222 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)