Banner 980x90

Bartaševičs vēl cer uz VRAA žēlsirdību "Zeimuļs" būvdarbu pārkāpumu lietā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien,  30.oktobrī Rēzeknes pilsētas domē norisinājās preses konference, kur Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs izklāstīja pilsētas aktualitātes, kā arī atbildēja uz žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, ziņo "46.lv".

Atbildot uz jautājumu par virzību būvdarbu pārkāpumu lietā Austrumlatvijas Radošo pakalpojumu centrā (ARPC) "Zeimuļs", Bartaševičs uzsvēra, ka joprojām tiek diskutēts ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru (VRAA) un meklēti risinājumi, lai Rēzekne pilnā apjomā varētu saņemt finansējumu no Eiropas struktūrfondiem. Turklāt šobrīd tiek gatavots arī kārtējais ekspertu slēdziens. Ja Rēzeknes pilsētas domes sniegtie skaidrojumi būs pamatoti, tad pieņemtais VRAA lēmums var tikt grozīts, samazinot piemērotās finanšu korekcijas apmēru.

 Rezekne24.lv jau ziņoja, ka īstenojot ARPC "Zeimuļs" projektu, Rēzeknes pašvaldība pieļāvusi kļūdas, kas pilsētai varētu izmaksāt vairāk nekā divus miljonus eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)