Banner 980x90

Bezmaksas kursi skolu sociālajiem pedagogiem, sociālo dienestu darbiniekiem

Esat aicināti apgūt Interreg Lat-Lit projekta POZCOPING LLI-163 ietvaros īstenoto profesionālās pilnveides A programmu "Sociāli psiholoģiskā palīdzība indivīda pozitīvu stresa pārvarēšanas stratēģiju veidošanai". 

Programma atklāj pozitīvu stresa stratēģiju veidošanas aktualitāti un paņēmienus, kā arī piedāvā apgūt vingrinājumus darbā ar pusaudžiem no sociālā riska grupām ar mērķi veicināt viņu integrāciju sabiedrībā. Praktiskās nodarbības notiks multisensorajā mācību telpā.  

Programmas mērķauditorija: skolu sociālie pedagogi, sociālo dienestu sociālie darbinieki, kā arī studiju virziena "Sociālais darbs un sociālā rehabilitācija" studenti.

Kursu norises laiks, vieta: 14. decembris 9.00 – 16.30, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 90.

Par programmas apguvi tiks izsniegta RTA MIC profesionālās pilnveides apliecība.

Pieteikšanās kursiem līdz 12. decembrim. Pieteikšanās vietnē http://www.rta.lv/mic_pieteiksanas_kursiem

Tuvāka informācija par programmas saturu:  http://www.rta.lv/mic_kursu_katalogs?category=pedagogi&course=39 

Dalība bez maksas, to finansē: Interreg Lat-Lit projekts POZCOPING LLI-163.

Dalībnieku skaits ir ierobežots!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)