Banner 980x90

Turniketi, barjeras un vārtu automātika, ko piedāvā SIA CONSUMO

Trīszaru turniketi tiek lietoti sporta, atpūtas un kopienas centros, skolās, universitātēs un koledžās, veikalos, biroju un administratīvajās ēkās, rūpniecības vietās, ostās un ostu ēkās ieejas un izejas kontrolei. 

Trīszaru turniketi

Trīszaru turniketi tiek lietoti sporta, atpūtas un kopienas centros, skolās, universitātēs un koledžās, veikalos, biroju un administratīvajās ēkās, rūpniecības vietās, ostās un ostu ēkās ieejas un izejas kontrolei.

Trīszaru turniketu uzstādīšanas priekšrocības ir gājēju piekļuves kontroles automatizācija, ierobežojoša piekļuve aizsargātajām zonām, darbinieku un apmeklētāju ieejas un izejas izsekošana, samazināta nepieciešamība pēc personāla pie ieejas, kā arī to atbilstība drošības standartiem (tajā skaitā ugunsdrošības).

Trīszaru turniketi nodrošina piekļuves kontroli – ieejas, izejas vai divvirzienu lietošanas nodrošināšanai. To caurlaidspēja ir viens lietotājs. Lai atvairītu mēģinājumus atvērt turniketu ar spēku, tiem ir mehāniskās bloķēšanas funkcija. Tie ir vienkārši, intuitīvi lietojami.

Trīszaru turniketi ir pielāgojami dažādām funkcionālajām prasībām, nodrošinot optimālu uzstādīšanu jebkurā vidē.

Lasiet vairāk: https://www.turniketi.lv/turniketi/triszaru-turniketi

Drošības turniketi

Drošības turniketi piedāvā visspēcīgāko automātiskās ieejas fiziskās un elektroniskās drošības kontroles risinājumu. Tos izmanto biroju ēkās, valsts iestādēs, administratīvajās ēkās, viesnīcās, klīnikās un tirdzniecības centros. Pieejami arī īpaši droši risinājumi bankām un apdrošināšanas sabiedrībām, valdības ēkām un iestādēm, farmācijas laboratorijām, datu centriem, atomelektrostacijām un militārajām vietām.

Drošības turniketi ir pilna augstuma drošības durvis, kas aizsargā pret vandālismu, zādzībām un lodēm. Ieejas mēģinājumus ar spēku aiztur elektromehāniskā bloķēšana.

Drošības turniketi ir vieglas, modernas konstrukcijas ar lielu stiklotu virsmu. Tie sniedz automatizētu augstas drošības gājēju piekļuves kontroli un enerģijas ietaupījumu.

Lasiet vairāk: https://www.turniketi.lv/turniketi/drosibas-sluzas

Ceļu barjeras

Ceļu barjeras ir paredzētas iebraukšanas un izbraukšanas plūsmu kontrolēšanai, kā arī teritoriju norobežošanai no nevēlama autotransporta. Tās uzstāda dzīvojamās zonās, privātos un industriālos objektos, autostāvvietās. Ceļu barjeras ir daudzfunkcionālas, ērtas lietošanā, un tās var uzstādīt šaurās vietās – atšķirībā no vārtiem. Automātiskās ceļu barjeras ir efektīvākais veids, kā pārvaldīt transporta plūsmu visdažādākajos apstākļos.

Ceļu barjeras pieejamas kā mazām stāvvietām un uzņēmumu teritorijām, piemēram, barjera PEEKY (strēle: 3 metri, atvēršanas laiks: 4 sekundes), kā arī lielām stāvvietām, kad nepieciešama ārkārtēja izturība, piemēram, barjera BYG924 (strēle: no 6 līdz 8,5 metriem, atvēršanas laiks: 14 sekundes). Ceļu barjeras UFO (strēle: no 3,5 līdz 5 metriem, atvēršanas laiks: 3,5 sekundes) savukārt ir pirmais risinājums piekļuves kontrolei bez kabeļa.

Lasiet vairāk: https://www.barjeras.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)