Banner 980x90

Brīvdienās gaidāms saulains laiks un spirgts ziemeļvējš

Rīga, 18.maijs, LETA. Nedēļas izskaņā Latvijā atgriezīsies anticiklona ietekme - gaidāms sauss un saulains laiks, kā arī spirgts ziemeļvējš, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un "Global Forecast System".

Ziemeļu vēja ietekmē gaisa temperatūra būs zemāka nekā darba dienās, turklāt gaiss atkal kļūs sauss. Vietās, kur lietus mākoņi gājuši secen, pastiprināsies sausums un ugunsbīstamība.

Naktī uz sestdienu vietām Austrumlatvijā vēl līs. Sestdien, svētdien un pirmdien visā valstī gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks.

Sestdien ziemeļu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu 9-14 metru sekundē, svētdien tas kļūs nedaudz lēnāks.

Gaisa temperatūra sestdien paaugstināsies līdz +14..+16 grādiem piekrastē un +17..+19 grādiem pārējā valstī, svētdienas pēcpusdienā temperatūra pakāpsies par diviem trim grādiem augstāk.

Naktī uz svētdienu un, iespējams, arī naktī uz pirmdienu vietām valstī, gaisa temperatūrai noslīdot zem +5 grādiem, gaidāma neliela salna zāles augstumā.

Nākamās nedēļas sākumā gaisa temperatūra atkal sasniegs +20..+25 grādus. Sākot no otrdienas, var veidoties lietus un negaisa mākoņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)