Banner 980x90

Būvēs olimpiskā centra "Rēzekne" sporta arēnu

Daugavpils, 31.maijs, LETA. Rēzeknes pilsētas dome noslēgusi līgumu ar SIA "Arčers" par olimpiskā centra "Rēzekne" sporta arēnas būvdarbu veikšanu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Līgumā paredzēts, ka jau šogad tiks uzbūvēti sporta arēnas pamati un apakšzemes komunikācijas. Šis būs olimpiskā centra būvniecības noslēdzošais posms, kuru paredzēts pabeigt trijos gados. Jauno sporta arēnu veidos daudzfunkcionālās sporta zāles ar tribīnēm 727 skatītāju vietām un ledus arēna ar tribīnēm 568 vietām. Papildus tam paredzēts sporta inventāra veikals, kā arī vingrošanas un trenažieru zāles.

"Būvniekiem 36 mēnešos Rēzeknes olimpiskajā centrā jāīsteno apjomīgs projekts – jāuzbūvē daudzfunkcionāla būve, kas būs pielāgojama vairāku sporta veidu norisei, kā arī ledus arēna. Būves kopējā platība būs apmēram 10 000 kvadrātmetru. Šodien ar parakstu apliecinām arī to, ka pēc ēkas nodošanas ekspluatācijā turpmākos 60 mēnešus būvnieks uzņemsies garantijas perioda saistības," vienošanos komentēja SIA "Arčers" valdes priekšsēdētājs Jānis Markulis.

"Ceļš uz olimpiskā centra "Rēzekne" noslēdzošās kārtas būvniecību bijis ilgs un sarežģīts, taču tagad mēs esam starta posmā un jau šogad sāksies būvniecība. "Olimpisko centru rēzeknieši gaidīja ļoti ilgi, taču šodien tiek parakstīts līgums un Rēzeknē taps objekts, kurš pilsētas sporta dzīvi pacels jau pavisam citā līmenī," skaidroja Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (SC).

Rēzeknes olimpiskajā centra būvniecības kopējās plānotās izmaksas ir nepilni 17 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)