Banner 980x90

Darba devēji aicināti piedāvāt darba vietas Vakanču gadatirgū Rēzeknē

Rīga, 8.apr., LETA. Reģiona darba devēji aicināti pieteikties dalībai Vakanču gadatirgu, kas norisināsies 3.maijā Rēzeknē, aģentūru LETA informēja Nodarbinātības valsts aģentūrā (NVA).

Pasākums norisināsies no plkst.10 līdz 13 Rēzeknes novada pašvaldības Lielajā zālē. Dalība tajā ir bez maksas.

NVA uzsver, ka Vakanču gadatirgus ir iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem - darbu. Šogad Vakanču gadatirgi norisināsies Jelgavā, Daugavpilī, Jūrmalā, Preiļos un Valgā. Šopavasar Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā un Jēkabpilī.

Rudenī NVA Vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)