Banner 980x90

Daugavpilī notiks Latgales Nūjošanas festivāls

Daugavpils, 8.dec., LETA. Nākamnedēļ, 16.decembrī, Daugavpilī norisināsies Latgales Nūjošanas festivāls, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Festivāla gaitā paredzēta nūjošanas tehnikas apmācība iesācējiem, savukārt nūjotājiem ar pieredzi tiks piedāvātas piecu vai astoņu kilometru nūjošanas distances. Norisināsies festivālā arī ātrgaitas sacensības, kurās tiks mērīts 40 minūtēs veiktās distances garums.

Tāpat pasākumā būs iespēja saņemt informāciju par pareizu uzturu un fizisko aktivitāšu nozīmi, sasildīties ar tēju, un, iespējams, kaut ko laimēt no atbalstītāju balvu fonda.

Pasākuma dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.12 Parādes ielā 1, pie Daugavpils Universitātes jaunais korpusa. Piedalīties nūjošanās festivālā aicināts visdažādākā vecuma cilvēki ar un bez nūjošanas pieredzes. Uz pasākuma laiku nūjas būs iespējams saņemt bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)