Banner 980x90

Dienas horoskops 10.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Ja vēlies paplašināt savas iespējas nākotnes plānu sasniegšanai, tad beidzot ir pienācis laiks padomāt par pareizo izglītības ceļu! Vai viss tevi apmierina?

Vērsis Koncentrējies uz šo mirkli, nedomājot par rītdienas sekām un darbiem, tev ir jātiek galā ar savām jūtām un vēlmēm, taču ņem vērā citu padomus!

Dvīņi Ja tu pēdējā laikā esi bijis aizņemts, tad laiks to labot! Saplāno grafiku, jo arī taviem tuvajiem ir nepieciešama tava uzmanība, izdari to šovakar!

Vēzis Būsi domīgs un sapņains. Šodien vislabāk ir nošķirties no pārējiem un pavadīt laiku ar sevi - pārdomājot dzīvi un plānojot nākotni.

Lauva Lēnām atjaunosies tava enerģija un vēlme atsākt savas ikdienas gaitas - pēdējā laikā tu biji patiešām izsists no sliedēm, tāpēc saņemies!

Jaunava Kad runa ir par tavām jūtam, domām, nākotni un attiecībām, neko nevajag sasteigt - atļauj sev pabūt vienatnē un noskaidrot svarīgo!

Svari Šodien aizmirsīsi par piesardzību un nodosies spontānām aktivitātēm, kas tev liks nedomāt par bēdām un ļaus vienkārši izbaudīt šo dienu! Uzdrīksties būt mazliet citādāks!

Skorpions Šodien tevi neviens nespēs apstādināt – ja kaut ko būsi nolēmis, tas arī notiks! Neļauj citu viedoklim tevi apturēt!

Strēlnieks Šodien vairāk laika jāvelta savai iekšējai pasaulei – harmonija atgriezīsies, kad izdosies sakārtot savas domas – uz priekšu!

Mežāzis Neļauj pārdzīvojumiem un emocijām iespaidot tavus lēmumus! Ja rodas konflikti, mēģini uz tiem skatīties objektīvi, nevis uzreiz kaut ko skaļi teikt!

Ūdensvīrs Ģimenes problēmas liks tev justies nervozam un steigties. Šodien nāksies improvizēt, jo viss neies, kā plānots - saglabā vēsu prātu!

Zivis Kaut kas pozitīvs iesoļos tavā dzīvē uz palikšanu. Tava intuīcija šoreiz tevi nepievils un ļaus izdarīt pareizos lēmumus. Solās būt emocijām bagāta diena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)