Banner 980x90

Dienas horoskops 12.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns  Šodien vēlams pārāk daudz nekontaktēties ar tuviem cilvēkiem, jo pastāv iespēja sabojāt tuvas attiecības. Nododies darbam un savu mērķu kalšanai!

Vērsis Tev šodien ir jādomā tikai un vienīgi par savām lietām un problēmām. Ja sakārtosi savā ikdienā visu, tad beidzot kārtīgi varēsi pievērsties citiem cilvēkiem.

Dvīņi Ja daudz runāsi, bet neko nedarīsi, par tevi radīsies ne tas labākais priekšstats. Uzturi draudzīgas attiecības ar visiem, šodien nāksies pat pietēlot nelielu labvēlību.

Vēzis Galvenais ir būt laimīgam ar sevi – tāds arī ir tavs šodienas uzdevums. Sakārto domas, ieplāno ikdienu. Ja vēlies atzīties jūtās, dari to! Šī ir diena, kad tev veiksies.

Lauva Neuztver visu tik viegli. Tu nedrīksti šoreiz kavēties, ir jārīkojas, jo pats no sevis nekas nenotiks. Nedomā tik daudz par ārējo izskatu, šodien citas lietas būs svarīgākas.

Jaunava Nenostājies vienā pusē! Tu zini, ka pareizākais šobrīd būtu apdomāties un tad pieņemt lēmumus. Citādāk, ja piekritīsi tikai vienai pusei, cietīs otra!

Svari Nekod sev pirkstos un vienkārši rīkojies! Tev nav visu laiku jāizpalīdz kādam vai jārīkojas pēc cita prāta. Klausi savai sirdsbalsij!

Skorpions Neesi jau noguris? Bet, ko tur daudz- atpūtai šobrīd nav laika. Pienākumi vispirms un tikai tad izklaide un atpūta- atceries to!

Strēlnieks Diena atnesīs negatīvas vēsmas. Ieliktās pūles neatnesīs vēlamos rezultātus. Mēģini ļoti daudz nekomunicēt ar apkārtējiem – iespējami strīdi.

Mežāzis Nerīkojies uzreiz, kā redzi, kas notiek – tas neattiecas tikai uz tevi. Jaunas idejas nemētā pa gaisu, viss nebūs tik zeltaini, kā būsi iedomājies.

Ūdensvīrs Šodien jauni piedzīvojumi paši tevi atradīs. Citi uz tevi skatīsies ar greizu aci, bet neņem to vērā! Tev šodien viss būs saistīts tikai un vienīgi ar darbību.

Zivis Viss Tev nevar padoties – pieņem kritiku un maini to, ko ir vajadzīgs mainīt. Nekaiti cilvēkus ar savu raksturu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)