Banner 980x90

Dienas horoskops 13.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns  Vairāki notikumi liks tev eksplodēt. Dusmīga diena, kad būs ļoti jācenšas savaldīt savas emocijas. Bet labi padosies komunikācija, kas ir saistīta ar biznesa lietām.

Vērsis Šodien visi paļausies uz tevi – uz taviem pleciem arī gulsies visa atbildība. Pienācīgi jātiek galā ar pienākumiem, citādāk vari noslīdēt pa kāpnītēm uz leju.

Dvīņi Nēsā līdzi veiksmes simbolu, ja tev tāds ir. Tam šodien ir īpašs spēks. Veiksmi piedzīvosi biznesa lietās – tikai uzmanies ar līgumiem, tos vajag kārtīgi pārlasīt.

Vēzis  Jūtīgāk nekā citas dienas uztversi kritiku. Tomēr tamdēļ nevajag sastrīdēties ar citiem – ir jāprot kļūdīties un pieņemt to. Saņemies!

Lauva Stiprākais trumpis būs tava pašpārliecinātība. Lai arī šodien kritīsi citiem uz nerviem, tas būs to vērts, lai sasniegtu savus mērķus.

Jaunava Jo ātrāk ķersies pie lietas, jo ātrāk visu izdosies pabeigt. Netērē laiku neko nedarot, bet dari tā, lai diena būtu bijusi produktīva!

Svari Nezaudē kontaktu ar ģimenes locekļiem- labi būtu šodien darboties ar viņiem kopā. Neskrien pēc cilvēkiem, kas aiziet citu ceļu!

Skorpions  Šodien pa savam varēsi rīkoties tikai vakara pusē. Vairāk šodien domāsi par citiem cilvēkiem un dažādām intrigām.

Strēlnieks Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja Tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties- viss vēl var mainīties.

Mežāzis Klausi intuīcijai – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs!

Ūdensvīrs Finansiālie jautājumi jau nāk sēsties pirmajā rindā. Neprasi no citiem pārāk daudz, ja zini, ka neesi to pašu spējīgs dot atpakaļ.

Zivis Neko vairāk par ģimenes mīlestību tu šodien nevēlēsies. Mājās sēdēšanas diena. Atpūta. Miers. Nekāda stresa un nevajadzīgu uztraukumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)