Banner 980x90

Dienas horoskops 14.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns   Ļoti laba diena tam, lai atpūstos. Un nevis gulšņātu, bet izbaudītu dienu, nedomājot par pienākumiem. Romantika sit augstu vilni!

Vērsis Kaut kas tevi šodien kārtīgi grūdīs uz priekšu, bet tam negribēsi ļauties. Būs jāsaprot, kas ir labs un kas nē – lai nenovirzītos no ceļa.

Dvīņi Ja baidīsies no kļūdām un nepareiziem pagriezieniem, tad nekas tā arī neies uz priekšu. Rīkojies spontāni, uzdrīksties!

Vēzis  Ja esi pēdējā laikā pārcietis kādus zaudējumus, tad šodien tas atmaksāsies. Iegādājies jaunas lietas, kas iepriecinās – šodien centies nestrīdēties!

Lauva Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

Jaunava Paņem mazu pauzīti un pavadi laiku vienatnē. Viss notiek tik strauji, ka tev nav bijis laika padomāt par sevi. Atvelc elpu un nomierinies! Dienas otrajā pusē satiec sev vismīļākos!

Svari Diena būs baudāma no visiem aspektiem. Būs jaunas atbildības, bet patīkamas. Tavu uzticību un pūliņus šodien patiesi novērtēs!

Skorpions  Diena lielām sanākšanām un pasākumiem. Meties iekšā visur, kur nav žēl – nedomā par lietām, kas stāv tev ceļā. Šķēršļi dažkārt ir tikai mūsu galvā.

Strēlnieks  Šodien noteikti tev jāizrāda iniciatīva. Tavas problēmas šodien ir spējīgi atrisināt citi, tādēļ droši prasi pēc padoma – nekautrējies!

Mežāzis  Šodien tu sajutīsi, ka atrodies stabilā vietā. Atjaunosies reputācija citu cilvēku acīs. Domā par sevi, jo tikai tā tev viss izdosies!

Ūdensvīrs  Šodien savedīsi kārtībā dažādas neskaidrības. Jaunais dzīves stils šodien parādīs savas ēnas puses, bet tas nebūs uz ilgu.

Zivis Būs maz laika, bet visu būs jāpaspēj izdarīt – ieteicams nenodarboties ar blakus lietām un koncentrēties tikai uz svarīgāko.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)