Banner 980x90

Dienas horoskops 17.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tu esi labs sāncensis citiem, taču neļauj ikdienas raizēm par to šaubīties. Tu pats ļoti labi zini, ka vari labāk – uz to arī tiecies.

Vērsis Tu esi praktisks un nekad nepievil savus mīļos, šodien centies pie tā arī pieturēties. Ir kāds, kas uz tevi ļoti cer un liek augstas likmes.

Dvīņi Tu neciet to, ka tev kāds ignorē, taču šodien neliecies traucēts un neļauj tam bojāt tavu garastāvokli. Labāk velti uzmanību kam daudz nozīmīgākam.

Vēzis Šodien atļaujies izdarīt ko tādu, ko tu parasti nedarītu. Uzņemies lielāku atbildību par lietām un beidzot iesaisties tur, kur sen esi gribējis būt.

Lauva Ja tu pašlaik par kaut ko šaubies, tas vien liecina par to, ka kaut kas tomēr nav kārtībā. Atpūties no tiem cilvēkiem, kas tevi nomāc.

Jaunava Izslēdz telefonu un satiecies ar sev tuvu cilvēku. Ja tas neizdodas, tad nododies darbiem, ar kuriem tev jātiek galā.

Svari Tev pašlaik nepieciešams kāds, kas izprot tavas vēlmes un vajadzības labāk par tevi. Nebaidies lūgt padomu vai palīdzību kādam pieredzējušākam cilvēkam.

Skorpions Šodien dari visu, lai nezaudētu kāda līdzcilvēka uzticību. Ja esi ko apsolījis kādam, tad šī diena būtu piemērota, lai solījumu beidzot izpildītu.

Strēlnieks Tu gribi brīvību un neciet, kad tevi kāds ierobežo. Tāpēc šodien neizjūti pienākuma sajūtu un atslābsti!

Mežāzis Tu vienmēr par kaut ko domā, taču šodien centies mazliet "atslēgties" un vienkārši izbaudīt mirkli. Pārlieku liela domāšana un dažādu situāciju izspēlēšana galvā vairākas reizes, neliks tev justies labāk.

Ūdensvīrs Dod kādam vēl vienu iespēju, iespējams, ka tas tavas domas mainīs, taču, ja ne – būsi vismaz mēģinājis. Tev tāpat nav ko zaudēt!

Zivis Ja kāds nemitīgi runā, bet neko nedara – aizmirsti viņu. Nav nepieciešamības izniekot savu laiku cilvēkiem, kas sola, bet nedara.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)