Banner 980x90

Dienas horoskops 23.maijam

Auns Lielākā daļa plānu izdosies. Ja vēlies veikt lielus pirkumus, šī ir īstā diena tam. Sociālie kontakti šodien ņems virsroku pār vientulību

Vērsis Apkārt atradīsies draudzīgi cilvēki. Pozitīva enerģija un harmonija mājās. Labas ziņas, kas negaidīti izmainīs tuvākos plānus.

Dvīņi Neuzņemies lielus projektus – tie neizdosies. Nav jēgas stāstīt par savu nelaimi draugiem, jo šodien tevi uzklausīt būs ļoti grūti.

Vēzis Tev vienkārši gribēsies darboties – nevarēsi apstāties. Izmanto šodienas enerģiju, lai savestu kārtībā iekavētās lietas.

Lauva Šodien būsi par zemu novērtējis cilvēkus, jo viņi varēs izdarīt vairāk nekā tu. Neuzspied pārāk daudz apkārtējiem.

Jaunava Brīnišķīga diena. Pat vissarežģītākās situācijas būs pavisam vienkārši atrisināmas. Citi šķēršļus novāks no tavas takas.

Svari Nenoliedzami panākumi. Tomēr tos tev palīdzēs sasniegt kāds mīļš cilvēks. Neaizmirsti par pateicību, citādi vairs tev nepalīdzēs.

Skorpions Pat rutīniskas lietas šodien darīsi ar mīlestību. Šodien tev būtu ieteicams pameditēt, lai tiktu galā ar iekšējo konfliktu.

Strēlnieks Būs grūti šodien domāt par darbu. Varēsi pievērsties tikai tam, kas pašam šķitīs interesants. Ideāls laiks atpūtai.

Mežāzis Māju atmosfēra tev dāvās daudz pozitīvu emociju. Kontaktējies ar ģimeni, iepriecini pats sevi un citus – atpūties.

Ūdensvīrs Šodien būsi ļoti ietiepīgs un komunicēsi tikai ar tiem, ar kuriem pats vēlēsies. Tev šodien ceļā nestāsies pilnīgi nekas!

Zivs Tev šodien būs zelta rokas – piesargies, ka izmanto tās pareiziem mērķiem. Radi komfortu saviem tuviniekiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)