Banner 980x90

Dukstigala baznīcā izskanējis Adventes koncets

Foto: Jānis Aleksāns
Foto: Jānis Aleksāns

Svētdien, 29.novembrī, pirmajā Adventa svētdienā, Dukstigala Svētā Jāņa Kristītāja Romas Katoļu Draudzē, kā citviet katoļticīgo draudzēs, sākās klusais laiks, kas turpināsies līdz Jēzus Kristus dzimšanas brīdim.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Jānis Aleksāns, lai vienotos kopējai lūgšanai, ieradās ne tikai Čornajas ciemata iedzīvotāji, bet arī ciemiņi no citiem novadiem. Lai šos svētkus padarītu vēl sirsnīgākus un piesaistītu vairāk ticīgo, izskanēja neliels koncerts "Iedegsim sveci Adventa vainagā", kurā piedalījās brāļi Puncuļi un Čornajas folkloras kopa "Ausmeņa".

Tika arī godināts mūsu draudzes prāvests priesteris Pāvels Zeiļa MIC skaistajā dzīves jubilejā. Viņš ir Priesteris ar lielo burtu, kurš jau ilgus gadus darbojas, lai cilvēkus tuvinātu Dievam, kas ļautu mums saprast īsto dzīves jēgu, nonākt uz pareizā ceļa. Skaistu vēlējumu netrūka, bet stipras veselības un ilgu gadu kopā ar mums vēlējums skanēja visbiežāk. Šīs burvīgās, sniegotās svētdienas noskaņa lika aizdomāties par to, ka ir kaut kas gaišāks, labestīgāks par pelēko ikdienu, un smaids pasākuma dalībnieku sejās to apliecināja.

Par godu šim pasākumam tika sacerēta dziesma, kuras pirmatskaņojums notika Dukstigala draudzes baznīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)