Banner 980x90

Gaida pieteikumus Rēzeknes pilsētas 730.jubilejas gājienam

Pavisam drīz - no 31.jūlija līdz 2.augustam svinēs Rēzeknes 730.jubileju. Interesenti varēs sanākt kopā, cept svētku torti, dziedāt un atcerēties skaistākos mirkļus, kas uzplaukuši tieši Rēzeknē, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv ziņo organizatori.

1.augustā plkst.20.00 Rēzeknes uzņēmēji, firmas, biedrības, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības iestādes un kolektīvi aicināti piedalīties Rēzeknes jubilejas svētku gājienā pa Atbrīvošanas aleju un atraktīvi parādīt savu iestādi, uzņēmumu un piedāvājumu.

Rēzeknes jubilejas svētku gājiens ir līksmības un prieka brīdis gan gājiena dalībniekiem, gan skatītājiem, tāpēc aicinām izpausties radoši un šogad vizuāli atklāt Rēzeknes bagātīgās gadsimtu šķautnes, sākot no 1285.gada, kad Rēzekne pirmoreiz minēta dokumentos, līdz 2015.gadam, kad paši esam savas pilsētas veidotāji.

Gājiena norise 1.augustā:
Pulcēšanās gājienam: no plkst.19.30 Atbrīvošanas alejā (pie aptiekas Lana)
Gājiena sākums: plkst.20.00
Gājiena maršruts: pa Atbrīvošanas aleju (no Atbrīvošanas alejas un 18.Novembra ielu krustojuma, pie aptiekas Lana) līdz Festivāla parkam (Pils ielā 7).

Pieteikšanās gājienam līdz 27.jūlijam, aizpildot pieteikšanās anketu un nosūtot uz e-pastu: svetlana_semenaka@inbox.lv. Anketa atrodama pilsētas pašvaldības mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)