Banner 980x90

Gatavojas sākt SIA "Rēzeknes Satiksme" jauno autobusu ražošanu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzņēmuma "Rēzeknes Satiksme" pārstāvji apmeklēja pilsētu Dolní Libchavy (Čehijā) un ražotni "SOR", kurā tika pasūtīti autobusi pilsētas pasažieru pārvadātājuzņēmuma autoparkam.

 

Kā pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv noskaidroja pašvaldības laikrakstā "Rēzeknes Vēstnesis", galvenais brauciena mērķis bija vēlreiz pārbaudīt visas komplektācijas nianses un saskaņot detalizētus parametrus, proti, autobusu, to salonu, sēdekļu polsterējumu krāsu, videokameru novietošanas vietas, kā arī izvēlēties pasažieru krēslus, informācijas displeju ražotāju utt.

Jevgēnijs Koršenkovs, SIA "Rēzeknes Satiksme" vadītājs: "Čehijā ir labi attīstīta rūpniecība. Tur ražo ne tikai autobusus, bet arī tramvajus, trolejbusus, vilcienus, kā arī tiek saliktas automašīnas "Skoda" un autobusi "IVECO". Svarīgs ir arī fakts, ka paši čehi ļoti labprāt izvēlas tieši savas valsts ražojumu, jo kvalitāte runā pati par sevi. Prāgā vien patlaban ekspluatācijā ir 600 "SOR" markas autobusi.

Sadarbības partneri sagaidīja mūs ļoti viesmīlīgi. Vēlos atsevišķi pateikties kompānijas "Balti Bussi Grupp" prezidentam Mēlim Simulantam (Meelis Simulant) un rūpnīcas eksporta direktoram Indržiham Čudim (Jindřich Chudý). Visas mūsu kā klientu vēlmes tika ņemtas vērā. Tikpat būtiski ir arī tas, ka detalizētu parametru saskaņošana notika nevis kabinetā, bet salikšanas daļā. Mums parādīja analoga modeļa autobusu, lai mēs varētu klātienē apskatīt, apmēram kas un kā izskatīsies autobusu salonā, kas kur tiks izvietots.

Jāatzīst, ka brauciens bija ļoti svarīgs un savlaicīgs. Piemēram, konstatējām šādu problēmu – izvēloties autobusu krāsu (apelsīnu) internetā saskaņā ar starptautiskiem standartiem, patiesībā izrādījās, ka tā izskatās pavisam citādi. Tāpēc vēlreiz izpētījām piedāvāto paleti un apstiprinājām tieši to toni, par kuru aptaujā balsoja rēzeknieši, proti, koši oranžu. Vēlreiz uzsvēršu, ka mēģināsim iespēju robežās kontrolēt autobusu ražošanas procesu mūsu pilsētas vajadzībām, turklāt ne tikai distancēti, bet arī ražošanas vietā."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)