Banner 980x90

"Gora" Jumta terases kino un mūzikas vakarus atklās "Rahu The Fool" koncerts

Rīga, 23.maijs, LETA. 19.jūlijā Latgales vēstniecībā "Gors" sāksies Jumta terases kino un mūzikas vakari, kurus atklās grupas "Rahu The Fool" koncerts, aģentūru LETA informēja "Gora" Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Vasaras kino un mūzikas Jumta terases vakari Latgales vēstniecībā notiks piektdienu un sestdienu vakaros. Jumta terases sezona šajā vasarā tiks atklāta 19.jūlijā plkst.21.30 ar blūza un folka grupas "Rahu The Fool" koncertu. Piektdienās pirms kino seansiem paredzēta pusstundu ilga kāda mūziķa vai mūziķu apvienības uzstāšanās - tie būs jaunie Rēzeknes džeza mūziķi, Anneli Arro un Rihards Lībietis, ģitārists Gints Smukais, festivāla "LNSO vasarnīca" mūziķu apvienība.

Savukārt filmu piedāvājumā šovasar būs skatāmi kinodarbi no Itālijas, ASV, Ungārijas, Krievijas un Latvijas. Filmu vidū gan populārākais pašmāju simtgades kino darbs, režisores Annas Vidulejas filma "Homo Novus", ungāru režisora Lāslo Nemeša drāma "Saulriets", itāļu režisora Paolo Dženovēzes aizraujošas spriedzes un smalkuma pilnā filma "Pilnīgi svešinieki", gan pasaulslavenā režisora un scenārista Vudija Alena drāma "Nesaprātīgs cilvēks" un citas.

Lai arī Latgales vēstniecība "Gors", baudot kino un mūziku uz Jumta terases, būs parūpējusies par sildošajām lampām un plediem, apmeklētāji aicināti ģērbties pēc iespējas siltāk. Sliktu laikapstākļu gadījumā kino un mūzikas vakaru norises vieta var mainīties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)