Banner 980x90

Iespēja saņemt līdz EUR 7500 lielu atbalstu projekta realizācijai


Projektu pieteikumi tiek gaidīti līdz 24. augusta pusnaktij, un tos iespējams iesniegt mājaslapas
www.LabieDarbi.lv sadaļā "Iesniedz projektu". Pieteikuma aizpildīšana neaizņems ilgu laiku, ja ir skaidra projekta ideja un tā saturs. Laika posmā no 25. līdz 29. augustam notiks projektu izskatīšana, kuras beigās tiks izvirzīti 15 finālisti, kuru projekti mēneša garumā – no 1. līdz 30. septembra plkst. 23.59 - cīnīsies par finansējuma iegūšanu. Balsošana par projektiem notiek trīs platformās – mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī portālos Draugiem.lv un Inbox.lv

Balsojums ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri  projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savas idejas realizācijai. Viena mēneša laikā finansējumu saņem vidēji trīs projekti.

Sīkāka informācija par projektu konkursa noteikumiem atrodama mājaslapā www.LabieDarbi.lv.

LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)