Banner 980x90

Izdevīgs kredīts – ērts risinājums Tavām vajadzībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienu straujais dzīves ritms nereti cilvēkus noved situācijās, kad pēkšņi nepieciešami papildu finanšu līdzekļi un tāpēc vajadzīgs kredīts. Ja summa ir neliela, un aizdevums nepieciešams vien uz dažām dienām vai nedēļām, tad lieti noderēs iespēja naudu aizņemties internetā. Kādi soļi jāveic, lai kredīts tiktu piešķirts ātri un droši?

1. solis – noskaidro nosacījumus
Tāpat kā kredīts bankā, arī ātrais kredīts internetā tiek piešķirts tikai tiem cilvēkiem, kuri atbilst aizdevēja izvirzītajiem nosacījumiem. Īstermiņa naudas kredīts internetā parasti tiek piedāvāts ar salīdzinoši vieglāk izpildāmiem nosacījumiem nekā kredīts bankā. Lielākoties kredītdevējs izvirza pāris svarīgu nosacījumu, kas jāizpilda:
- jābūt laikus atmaksātām iepriekšējām kredītsaistībām;
- ir jāiekļaujas noteiktā vecuma robežās, piemēram, jābūt vecumā no 20 līdz 65 gadiem;
- ir jābūt kontam kādā no Latvijas bankām.

2. solis – izvēlies aizdevēju
Tā kā internets ir laba platforma, kur iespējams atrast daudz dažādu īstermiņa aizdevumu izsniedzēju, ir nepieciešams izšķirot tiešām uzticamus aizdevējus no mazāk drošiem darījuma partneriem. Vēlams pievērst uzmanību šādiem faktoriem:
- vai esi par šo uzņēmumu iepriekš dzirdējis?
- vai ir skaidri visi aizdevuma nosacījumi?
- vai uzņēmuma mājaslapā ir iespējams pārskatāmi redzēt visas izmaksas, kas radīsies aizņemoties?

Tāpat pastāv vairākas mājaslapas, kurās pieejami dažādi kalkulatori, ar kuru palīdzību iespējams noteikt, cik izdevīgs un klienta vajadzībām piemērots ir konkrētu aizdevēju piedāvātais kredīts.

3. solis – aizpildi pieteikumu
Kredīts Tev būs pieejams tikai tad, ja būsi korekti un godīgi aizpildījis pieteikuma anketu uzņēmuma mājaslapā. Parasti tiek pieprasīts norādīt šādus datus:
- pieteikuma iesniedzēja vārds un uzvārds;
- personas kods;
- mobilā tālruņa numurs.

Lai līdz galam apstiprinātu rezervāciju, lielākā daļa aizdevēju lūgs Tevi pārskaitīt uz kontu vienu eirocentu. Tas ļaus uzņēmumam pārliecināties gan par Tavu datu pareizību, gan uzzināt bankas kontu, kurā vēlāk tiks ieskaitīta nauda.

"ViaSMS" – uzticams un ātrs kredīts
Viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem, kas nodarbojas ar ātro kredītu izsniegšanu ir "ViaSMS", kas piedāvājumā gan naudas kredītu lielākiem pirkumiem, gan ātro kredītu līdz algai, kas jāatmaksā vienā maksājumā. Ja aizņemsies pirmo reizi, tad varēsi summu līdz 350 eiro saņemt bez papildus procentu maksāšanas, savukārt klientiem, kas aizņemas atkārtoti, tiek piedāvāta gan lielāka aizdevuma summa, gan izdevīgi atmaksas nosacījumi.

Ienāc mājaslapā ViaSMS.lv un uzzini vairāk par to, kāpēc kredīts īpaši izdevīgs ir tieši pie šī kredītdevēja! Aizņemies pārdomāti, izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt savlaicīgi un pilnā apmērā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)