Banner 980x90

Izremontētie dzīvokļi Maskavas ielā 20 pieejami dzīvošanai

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Piektdien, 29.janvārī ekspluatācijā nodota daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Maskavas ielā 20, kas tika renovēta būvprojekta "Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas daļas Maskavas ielā 20, Rēzeknē vienkāršota atjaunošana" ietvaros. Izremontētie dzīvokļi tiks izīrēti personām, kuras atzītas par maznodrošinātām vai trūcīgām.

Kā pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā, pēc apjomīgajiem remontdarbiem mājā kopumā izremontēti 38 dzīvokļi, no kuriem 14 ir vienistabas, bet 24 – divistabu. Pirms atjaunošanas mājā bija kopmītņu tipa istabas ar kopējām labierīcībām un virtuvēm, taču tagad dzīvokļiem būs savi sanitārie mezgli un virtuves. Tika renovēta arī apkures sistēma, kā rezultātā  uzstādīti individuālie apkures mezgli, kas ļauj katram īrniekam pašam regulēt siltuma padevi dzīvoklī. Kopumā projekta izmaksas sastādīja 519 632, 67 eiro.

Dzīvokļi tiks piešķirti personām, kuras atzītas par trūcīgām vai maznodrošinātām, vispirms izmitinot tos, kuri bez parādiem un pārkāpumiem dzīvoja Maskavas ielā 20 jau pirms remontdarbiem. Pārējie dzīvokļi tiks piešķirti pirmās kārtas palīdzības rindā esošajām personām iesnieguma reģistrācijas secībā.

Renovēto māju apsaimnieko "Rēzeknes Namsaimnieks", kuri tuvākajā laikā noslēgs līgumus ar īrniekiem, bet pēc tam svinīgā pasākumā Rēzeknes pilsētas domē tiks izsniegtas izremontēto dzīvokļu atslēgas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)