Banner 980x90

Izsludināts konkurss "Gada sieviete Rēzeknē 2017"

Daugavpils, 21.febr., LETA. Biedrība "Uzņēmīgo sieviešu klubs "Sentio" izsludinājusi konkursu "Gada sieviete Rēzeknē 2017", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Konkursa mērķis ir iepazīstināt Rēzeknes iedzīvotājus ar pilsētā dzīvojošām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām ir aktīva dzīves pozīcija un kuras pēdējā gadā veikušas kaut ko sabiedriski nozīmīgu.

Konkursam var pieteikt sievietes, kuras kļuvušas par uzņēmējām, nesavtīgi organizē labdarības vai kultūras pasākumus, kopj un uztur dzimtas tradīcijas, lai ģimenē valdītu savstarpēja cieņa, mīlestība un sirsnība, veic ieguldījumu jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā, veic citus sabiedriski nozīmīgus darbus.

Pretendentes konkursam "Gada sieviete Rēzeknē 2017"var pieteikt līdz 26.februārim. Pieteikumā jānorāda pamatojums, kā pieteiktā sieviete ietekmējusi Rēzeknes pilsētas dzīvi 2017.gadā.

Konkursa "Gada sieviete Rēzeknē 2017" uzvarētāju sumināšana notiks 7.martā plkst.18 Rēzeknes kultūras namā sievietēm veltītajā koncertā, kurā uzstāsies Rēzeknes vīru koris "Graidi". Pasākumu kuplinās dizaineres Velgas Krukovskas zīmola "VelgaCode" modes skate "Tērpi ar stāstu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)