Banner 980x90

Izsludina pieteikšanos uz vakanto "Viļānu namsaimnieka" valdes locekļa amatu

Daugavpils, 18.dec., LETA. Viļānu novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos uz vakanto SIA "Viļānu namsaimnieks" valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja Viļānu novada pašvaldībā.

Pieteikšanās vakantajam amatam izsludināta, jo uzņēmuma līdzšinējā vadītāja Ārija Moisejeva izlēmusi doties pensijā.

"Viļānu namsaimnieka" valdes loceklis būs atbildīgs par ūdensapgādes, kanalizācijas un apsaimniekošanas pakalpojumu nodrošināšanu Viļānu novadā, par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apsaimniekošanu un pārvaldīšanu. Viņam būs arī jāorganizē un jāvada uzņēmuma darbs atbilstoši uzņēmuma stratēģijai, jāpārstāv "Viļānu namsaimnieks" darījumos ar citiem uzņēmumiem, organizācijām un iestādēm.

Amata pretendentiem jābūt augstākajai izglītībai, vēlams inženierzinātnēs, uzņēmējdarbībā un vadībā vai ekonomikā, vismaz trīs gadu pieredzei vadošā amatā, vēlama pieredze komunālo pakalpojumu sniegšanas organizācijas jomā, māju apsaimniekošanā, pieredzei iestādes vai struktūrvienības finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā, un labām datora prasmēm.

Tāpat amata pretendentiem jābūt zināšanām un pieredzei nekustamo īpašumu pārvaldīšanā, attīstības projektu vadīšanā un uzraudzībā, finanšu vadības jomā, kā arī augstai atbildības sajūtai, labām saskarsmes iemaņām, prasmei strādāt komandā, spējai pastāvīgi organizēt darbu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi.

Pretendentiem līdz 2018.gada 9.janvārim jāiesniedz Viļānu novada domē pieteikuma vēstule, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un vīzija par SIA "Viļānu namsaimnieks" darbības organizēšanu un turpmāko attīstību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)