Banner 980x90

Izsludināts konkurss par finansējuma piešķiršanu projektiem Rēzeknes novada skolām vides aizsardzības jomā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Rēzeknes novada Vides aizsardzības fonda padome izsludina konkursu par finansējuma piešķiršanu skolām vides aizsardzības jomā, kas vērsti uz izglītību un audzināšanu.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja  Rēzeknes novada pašvaldības Vides aizsardzības vecākā speciāliste Terēzija Kruste, kopējais konkursam pieejamais finansējums no Rēzeknes novada Vides aizsardzības fonda līdzekļiem ir 25 000 eiro.

Konkursam viens pretendents drīkst iesniegt tikai vienu projekta pieteikumu (pieteikuma veidlapa un atskaites forma pievienota pielikumā).

Maksimālais finansējums vienam projektam nedrīkst pārsniegt 2 000 eiro.

Visās atbalstāmajās aktivitātēs ir jābūt iesaistītiem skolēniem.

Projektu pieteikumi ar pavadvēstuli konkursam jāiesniedz līdz 1.martam, iesniedzot Rēzeknes novada pašvaldības vides aizsardzības vecākajai vides speciālistei (tel. 646 07185, mob.29162083, e-pasts: terezija.kruste@rezeknesnovads.lv ) 31.kabinetā.

Sīkāka informācija konkursa nolikumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)