Banner 980x90

Jaungada naktī Rēzeknē būs sabiedriskā transporta bezmaksas papildus reisi

Daugavpils, 29.dec., LETA. Naktī no 31.decembra uz 2018.gada 1.janvāri Rēzeknē būs sabiedriskā transporta bezmaksas papildus reisi, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

To iedzīvotāju ērtībai, kuri grib sagaidīt jauno gadu pilsētas Festivāla parkā vai aizbraukt ciemos pie radiem vai draugiem, SIA "Rēzeknes satiksme" organizē papildus reisus maršrutā "Blaumaņa iela – Vipinga" plkst.22.50 un 23.20 abos virzienos, kā arī no Festivāla parka plkst.00.20 un 1.20 arī abos virzienos – uz Vipingu un Blaumaņa ielu.

Bezmaksas papildus reisi braukšanai pilsētas sabiedriskajā transportā, sagaidot jauno gadu, iedzīvotājiem un pilsētas viesiem tiek organizēti ar pašvaldības finansiālo atbalstu. To izmaksas ir aptuveni simts eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)