Banner 980x90

Kādreizējā Nacionālo biedrību kultūras nama laukumā izveidos jaunas tirdzniecības vietas

Publicitātes foto/ Foto: Rezekne.lv
Publicitātes foto/ Foto: Rezekne.lv
Lai kādreizējā Nacionālo biedrību kultūras nama laukums Latgales ielā nestāvētu tukšs, Rēzeknes pilsētas domē nolemts minētajā zemesgabalā uzstādīt 10 tirdzniecības vietas, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Šim mērķi iztērēti 14 000 eiro no Rēzeknes pilsētas pašvaldības budžeta. Tuvākajā laikā pilsētas domes sēdē plānots apstiprināt saistošos noteikumus, kuri noteiks šo tirdzniecības vietu nomas nosacījumus.

Pašlaik, līdz saistošo noteikumu spēkā stāšanās brīdim – publicēšanai laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", pašvaldības pārstāvji mēģinās rast citu veidu, kā varētu iznomāt savu īpašumu, piemēram, izsniedzot tirdzniecības atļaujas, kā tas tiek darīts dažādu pasākumu laikā.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)