Banner 980x90

Ķemeros atklāta vērienīga kandžas ražotne

Rīga, 19.jūn., LETA. Jūrmalā, Ķemeros pagājušā nedēļā policija atklājusi vērienīgu kandžas ražotni, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

14.jūnijā Jūrmalas pašvaldības policija saņēma informāciju par to, ka Ķemeros no kādas ēkas izplatoties kodīga smaka, kas, iespējams, varētu liecināt par alkoholisko dzērienu ražotni.

Norādītajā adresē ieradās pašvaldības policija, kas konstatēja, ka ēkā atrodas plastmasas mucas un vaļējas tvertnes ar aizdomīgu šķidrumu, kas varētu būt nelegālas izcelsmes alkohols. Uz notikuma vietu nekavējoties devās arī Valsts policija.

Valsts policija konkrētajā ēkā veica sankcionēto kratīšanu, kuras laikā izņemti aptuveni 3 000 litri brāgas, aptuveni 100 litri "kandžas", 32 maisi brāgas gatavošanai paredzētā sausā maisījuma, kā arī dažāda veida tvertnes un alkoholisko dzērienu ražošanas iekārta.

Vīrietis, kurš nodarbojas ar šo nelegālo rūpalu, tika aizturēts.

1976.gadā dzimušais vīrietis atzina, ka šķidrums, kas glabājas mucās, ir "kandža", bet tā netiekot ražota tirdzniecībai.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražošanu vai glabāšanu, ja tā veikta lielā apmērā.

Lai arī vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā, tiesa vīrietim piemēroja apcietinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)