Banner 980x90

Klaiņojošo dzīvnieku izķeršanu Rēzeknē turpinās nodrošināt pašvaldības uzņēmums

Rīga, 16.janv., LETA. Klaiņojošo kaķu un suņu izķeršanu Rēzeknē turpinās nodrošināt pašvaldības SIA "Rēzeknes namsaimnieks", liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Uzņēmumam turpmāko gadu vajadzēs organizēt klaiņojošo suņu un kaķu izķeršanu pilsētas koplietošanas teritorijās un nogādāšanu dzīvnieku novietnē. Tāpat "Rēzeknes namsaimnieks" veiks īslaicīgu noķerto dzīvnieku uzturēšanu dzīvnieku novietnē, sterilizāciju un eitanāziju vajadzības gadījumā.

Pašvaldības kapitālsabiedrība bija vienīgais pretendents iepirkumā. Lai arī uzņēmuma piedāvātā cena bez pievienotās vērtības nodokļa bija lielāka par iepirkumā paredzētajiem 58 000 eiro, pašvaldība lēma piekrist 62 200 eiro bez PVN piedāvājumam.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka "Rēzeknes namsaimnieka" patversme šādus pakalpojumus pašvaldībai nodrošināja arī iepriekš. Piemēram, pērn noslēgts līgums par 55 614 eiro bez PVN.

Pašvaldības kapitālsabiedrības apgrozījums 2017.gadā bija 1,986 miljoni eiro, bet peļņa sasniedza 42 198 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)