Banner 980x90

KNAB lūdz sākt kriminālvajāšanu pret "Rēzeknes namsaimnieka" juristu par 1700 eiro nelikumīgu pieņemšanu

Rīga, 13.marts, LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret SIA "Rēzeknes namsaimnieks" juristu par 1700 eiro liela prettiesiska labuma pieprasīšanu un pieņemšanu, aģentūru LETA informēja KNAB.

Pašvaldības uzņēmuma jurists, radot priekšstatu, ka ir nokārtojis, lai "Rēzeknes namsaimnieka" pārstāvis paraksta darbu pieņemšanas nodošanas aktu par veiktajiem darbiem, no privātuzņēmēja prokūrista pieņēma prettiesisku labumu 200 eiro apmērā.

Papildus tam KNAB pirmstiesas izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka Rēzeknes pašvaldības uzņēmuma pārstāvis pieprasīja un pieņēma 1500 eiro no privātuzņēmuma prokūrista par daudzdzīvokļu mājas fasādes atjaunošanas veikto darbu pieņemšanu un finansējuma saņemšanu no "Rēzeknes namsaimnieks".

Kriminālvajāšanu lūgts sākt Rēzeknes prokuratūrai.

Juristam par inkriminēto noziegumu draud brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem, piespiedu darbs, vai naudas sods.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)