Banner 980x90

Krimināllietu pret divām PVD amatpersonām par 4453 eiro kukuļņemšanu turpinās iztiesāt mēneša beigās

Daugavpils, 15.nov., LETA. Krimināllietu, kurā divas Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) amatpersonas apsūdzētas 4453 eiro kukuļņemšanā, Rēzeknes tiesa turpinās skatīt 30.novembrī, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Šodien lietā tika nolasītas liecinieku liecības un pārbaudīti PVD iesniegtie dokumenti. Turpinot iztiesāšanu, plānots uzklausīt apsūdzēto paskaidrojumus un pāriet pie tiesu debatēm.

Ģenerālprokuratūras preses pārstāve Una Rēķe aģentūrai LETA iepriekš pavēstīja, ka abas apsūdzētās sievietes pildīja valsts dienesta pienākumus PVD Robežkontroles departamenta kontroles punktā, kur pārbaudīja pārtikas preču, to marķējuma un dokumentu atbilstību Eiropas Savienības un Latvijas normatīvo aktu prasībām.

Par kukuļu došanu apsūdzētais vīrietis, veicot uzņēmējdarbību, deva kukuļus, lai netraucēti, bez obligāto procedūru veikšanas varētu ievest un izplatīt Latvijā preces, neveiktu to reģistrāciju un valsts nodevas nomaksu, liecina apsūdzība.

Noziedzīgās darbības notikušas laika posmā no 2011.gada 4.jūlija līdz 2013.gada 8.decembrim, un kopsummā apsūdzētās amatpersonas saņēmušas kukuļus 4453 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)