Banner 980x90

Kruķu pamatskolas ēku par 169 757 eiro atjaunos SIA "Asko AS"

Daugavpils, 4.apr., LETA. Rēzeknes novada pašvaldības Silmalas pagasta pārvaldes izsludinātajā iepirkumā par tiesībām veikt Kruķu pamatskolas ēkas atjaunošanu uzvarējusi SIA "Asko AS", liecina informācija Iepirkumu Uzraudzības biroja mājas lapā.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Silmalas pagasta pārvaldē skolas ēkas atjaunošanas darbu gaitā paredzēts nosiltināt tās jumtu, sienas un cokolu, rekonstruēt apkures sistēmu, kā arī veikt virkni citu nepieciešamu darbu.

Kruķu pamatskolas ēkas atjaunošanas darbus iepirkuma uzvarētāja SIA "Asko AS" apņēmusies veikt par 169 757 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Savus piedāvājumus iepirkumam bija iesnieguši kopumā četri pretendenti.

Rēzeknes novada Izglītības pārvaldē aģentūra LETA noskaidroja, ka patlaban Kruķu pamatskolā mācās 50 skolēni. Pērn mācību iestādi apmeklēja 49 izglītojamie. Tāds pats skolēnu skaits mācību iestādē tiek prognozēts arī nākamgad.

Rēzeknes novadā reģistrētā būvfirmas SIA "Asko AS" īpašniece ir Svetlana Udalova. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 801 876 eiro, bet peļņa 1338 eiro, tas nodarbināja 65 cilvēkus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)