Banner 980x90

Kvalitatīvi materiāli mājas būvniecībai un labiekārtošanai

Lai uzceltu savu sapņu māju, nepietiek vien ar ideju, nepieciešami arī uzticami būvniecības un mājas labiekārtošanas materiāli, ar kuru palīdzību iegūsiet skaistu, izturīgu un drošu mājokli. 

"RIPO Baltic" ir ģimenes uzņēmums, kas jau vairāk nekā 20 gadus ražo un izplata augstas kvalitātes materiālus mājai un tās teritorijai. Sortimentā pieejami dažādu veidu vārti, jumta segumi, jumta logi, aizsargžalūzijas, apdares flīzes un daudz kas cits mājas celtniecībā un labiekārtošanā noderīgs.

Vārti: teritoriju, garāžu un industriālie
Kvalitatīvu un klienta īpašuma specifikai pielāgotu vārtu ražošana ir "RIPO Baltic" specialitāte. Ražotnē no augstas kvalitātes izejmateriāliem tiek izgatavoti teritoriju, garāžu un industriālie vārti. Klients var pielāgot vārtus sava īpašuma izmēriem, arhitektūrai un plānotajai funkcionalitātei, izvēloties gan apdares veidu un materiālu, gan papildaprīkojumu, piemēram, automātiskās vēršanās sistēmu. Pieejami gan veramie, gan bīdāmie vārti.

Vārti ir nozīmīgs un ilgtermiņa ieguldījums īpašuma drošībā un estētikā, tāpēc "RIPO Baltic" rūpējas, lai klienti savu naudu iztērētu par tiešām kvalitatīvu un uzticamu produktu, kas nevainojami kalpos daudzus gadus un pat desmitgades.

Kvalitatīvie IKO jumta segumi
"RIPO Baltic" preču sortimentā pieejami arī pasaules klases jumta segumi no IKO, kas ir Kanādas vadošais jumta segumu ražotājs ar izcilu reputāciju visā pasaulē. IKO piedāvātie jumta segumi ir bitumena šindeļi, kas ir viegls un ātrs jumta apdares veids. IKO bitumena šindeļi izceļas ar īpašu izturību jebkādos laika apstākļos, ērtu uzklāšanu un divtik garāku kalpošanas laiku nekā citiem līdzīgiem jumta segumiem.

Pieejami dažāda veida IKO jumta segumi jeb bitumena šindeļi: tradicionālie, rombveida un laminētie divslāņu. Katram veidam ir savas priekšrocības un iezīmes, kas ļauj atrast savām vajadzībām un jumta specifikai vispiemērotāko segumu. Preču klāstā, protams, ir arī visi jumta uzklāšanai vajadzīgie papildmateriāli – apakšklāji, profilmalas, ventilācijas elementi u.c. 

Saules aizsargžalūzijas un insektu sieti
Vēl viens lielisks produkts mājas labiekārtošanai, ko savā sortimentā ir iekļāvis "RIPO Baltic", ir saules aizsargžalūzijas, kuras stiprina pie ēkas fasādes. Saules aizsargžalūzijas ļoti efektīvi pasargā no saules stariem un novērš telpu uzkaršanu vasarā un siltuma zudumus caur logiem ziemas laikā. Šādu žalūziju izmantošana ir tikpat efektīva kā kondicioniera lietošana, tikai ekonomiskāka un bez riskiem veselībai.

Vēl telpu pasargāšanai iespējams iegādāties insektu sietus gan logiem, gan durvīm, nodrošinot svaigu gaisu telpās bez insektiem, putekļiem un ziedputekšņiem.

VELUX jumta logi un lūkas
"RIPO Baltic" savā sortimentā iekļauj tikai uzticamu ražotāju ar labu reputāciju produkciju, tāpēc loģiska izvēle ir VELUX jumta logi. VEXUL ir līderis jumta logu un to aksesuāru ražošanā jau vairākas desmitgades. VELUX jumta logi izceļas ar izsmalcinātu skandināvu dizainu un izcilu kvalitāti. Izvēloties VELUX jumta logus, mājoklī nodrošināsiet daudz dabiskās dienas gaismas un lielisku skatu uz mājas apkārtni.

Apdares flīzes no STEGU
STEGU apdares flīzes, kuras arī pieejamas "RIPO Baltic" sortimentā, ir unikāls risinājums neatkārtojamām interjera dizaina variācijām. STEGU piedāvā visraibāko dizaina, krāsu un stilu apdares elementus, kas iztur mitrumu, aukstumu un saules gaismas iedarbību, nemainot savu izskatu un krāsu daudzu gadu garumā. Sortimentā pieejamas ķiegeļflīzes, dekoratīvās flīzes, koka paneļi, arhitektoniskās flīzes un visi vajadzīgie papildmateriāli flīžu ieklāšanai.

"RIPO Baltic" – jūsu rīcībā attālināti un klātienē 
"RIPO Baltic" veikals pieejams mājaslapā www.ripo-baltic.com. Pasūtījumu veikšana ir ērta un vienkārša, kā arī tiešsaistē pieejams konsultants, kurš atbildēs uz neskaidrajiem jautājumiem. Visiem pasūtījumiem tiek nodrošināta ātra sagatavošana un izsniegšana atbilstoši epidemioloģiskās drošības prasībām.

Ievērojot visus piesardzības pasākumus, pieejams arī servisa un montāžas komandas darbs, ja vajadzīgs uzstādīt vārtus, žalūzijas vai citus pasūtījumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)