Banner 980x90

Laba riepu servisa pazīmes 

Protams, protams, kas vienam labs, tas otram vienladzīgs, kas vienam slikts, tas otram tieši pa prātam – visi vērtējumi ir atkarīgi no mūsu vēlmēm un prasībām, tomēr, runājot par riepu servisiem un to piedāvājumu, ir tomēr daži objektīvi kvalitātes rādītāji, ar ko daži servisi tomēr izceļas uz pārējo fona (jo visi jau sola vislabāko servisu un draudzīgākās cenas), ko vajadzētu ņemt vērā.

Riepu serviss nodrošina piegādi. Un nevis vienkārši piegādi, bet ātru un nedārgu piegādi. Ideālā gadījumā piegāde Rīgā ir bez mkasas un vienas dienas laikā, turpretī pārējā Latvijas teritorijā piegādei nevajadzētu aizņemt vairāk kā 2 dienas. 
Riepas iespējams iegādāties arī internetā. Pasūti internetā, bet uzstādi klātienē! Ļoti ērta funkcija, kas ekonomē laiku gan jums, gan riepu servisa darbiniekiem. Princips pavisam vienkāršs – atrodi riepu servisa mājaslapā riepas, ko vēlies savam auto, iegādājies tās, pieraksties pie riepu servisa meistara, lai veiktu riepu montāžu, ierodies riepu servisā, kur tevi jau gaida gan pasūtītas riepas, gan riepu uzstādīšanas meistars! Ideālā gadījumā šādi jūs ietaupīsiet arī naudu, jo, pasūtot riepas internetā, tām vajadzētu maksāt nedaudz lētāk. 
Riepu serviss piedāvā riepu noliktavu. Pavadiet vasaras sezonu mierīgi, zinot, ka jūsu automašīnas ziemas riepas atrodas drošā vietā un piemērotos apstākļos! Te gan jāpiezīmē, ka servisa darbinieki rekomendē sezonu riepas glabāt katras uz saviem diskiem, lai nav mocīšanās ar to montēšanu. Lai gan riepas nav īpaši kaprīzas, tām tomēr ir ieteicams glabāties pie noteiktas temperatūras un vietā, ko neietekmē mitrums, tāpēc labi, ja serviss šādu vietu var nodrošināt. Un padomājiet par vietas ekonomiju – nebūs diez ko ērti, ja viesistabā vai virtuvē nāksies meklēt kādu kaktiņu, kur noglabāt četras lielas riepas.
Riepu serviss piedāvā pilnu procedūru klāstu riepu un disku remontam un apkopei. Runājot līdzībās, varētu teikt, ka labs serviss ir kā laba slimnīca un rehabilitācija vienlaicīgi – te jūs varat saņemt gan pilnu diagnostiku, gan pilnu palīdzību, piemēram, disku taisnošanu, slīpēšanu, atjaunošanu un remontu pēc "traumām", piemēram, gadījumos, ja izrauts kāds robs vai radusies plaisa), tāpat arī tiek nodrošinātas procedūras ar argonmetināšnas iekārtām un daudz kas cits. 

Šie visi nosauktie kvalitātes rādītāji perfekti raksturo uzņēmumu MMK riepu serviss. Un cik no šiem rādītājiem atbilst riepu servisam, kuram tu uztici savu mašīnu?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)