Banner 980x90

Lāčplēša dienā Rēzeknē ar lāpu gājienu pieminēs Latvijas brīvības cīnītājus

Daugavpils, 8nov., LETA. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, Rēzeknē norisināsies Latvijas brīvības cīnītāju piemiņai veltīti pasākumi, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Tos ievadīs aizlūgums par Latvijas karavīriem Jēzus Sirds katedrālē plkst.10. Pēcpusdienā plkst.16.30 pie pieminekļa "Vienoti Latvijai" sāksies lāpu gājiens. Pa Atbrīvošanas aleju – Latgales ielu un Kr.Barona ielu tas virzīsies līdz Miera ielas kapiem, kur pie obeliska Brīvības cīņās kritušajiem karavīriem tiks iedegtas svecītes un notiks piemiņas brīdis.

Godinot Latvijas brīvības cīnītājus, vienoties tradicionālajās lāpu gājienā, aicināts ikviens. Līdzi ņemamas lāpas un svecītes.

Lāčplēša dienā pasākumi Rēzeknē notiek sadarbībā ar Zemessardzes 3.Latgales brigādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)