Banner 980x90

Latgalē bērns iedzer bremžu šķidrumu

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Latgales reģionā gadu un deviņus mēnešus vecs bērns iedzēris bremžu šķidrumu, kas bija ieliets limonādes pudelē.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, vecāki bērnu paši nogādājuši tuvākajā ārstniecības iestādē. Nav bijis zināms, cik daudz bremžu šķidruma bērns iedzēris. Viņš ar saindēšanos nogādāts slimnīcā.

Savukārt Vidzemes reģionā 13 gadus vecs zēns cietis, krītot no sacīkšu motocikla. Zēns treniņu nolūkos pa pļavu braucis ar sacīkšu motociklu, taču kritis un lauzis roku.

Zemgales reģionā sadursmē ar automašīnu cietis 22 gadus vecs velosipēdists. Vīrietis ar velosipēdu braucis pa šosejas malu, taču viņu aizķēris garām braucošas automašīnas spogulis. Velosipēdists guvis galvas smadzeņu satricinājumu, ķermeņa ievainojumus un stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1203 izsaukumiem, no kuriem 161 bija saistīts ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)